Kelder leegpompen

Is uw kelder volgelopen met water?

Dat is erg vervelend, maar geen paniek, want RRD helpt u graag bij het leegpompen van uw kelder! Wacht niet te lang met de kelder leegpompen en red uw spullen van de ondergang.

kelder leegpompen3

Oorzaak

Een volgelopen kelder kan diverse oorzaken hebben. Meestal wordt dit veroorzaakt door een verstopte afvoerleiding of een leidingbreuk. Het kan uiteraard ook zo zijn dat door een plotselinge hevige regenbui de afvoerput de hoeveelheid water niet kan verwerken.

Oplossing

Indien uw kelder is ondergelopen is het van belang om er snel voor te zorgen dat kelder weer watervrij is. Op deze manier voorkomt u gevolgschade. Met de hoogwaardige pompen van RRD is uw kelder in korte tijd weer droog.

Het beste materieel

RRD levert u de hoogste kwaliteit service die er te vinden is op het gebied van kelders leegpompen. Wij maken gebruik van hoogwaardige waterpompen zodat uw kelder in korte tijd weer droog is. Daarnaast geven wij u graag advies hoe u lekkages kunt voorkomen.

waterpomp

Waarom RRD?

Prijsopgave vooraf en geen voorrijkosten!
Gediplomeerde servicemedewerkers die dag en nacht klaarstaan!
Binnen een uur geholpen worden!
Standaard 1 maand garantie!
No cure? No pay!

Snel ter plaatse

In de meeste gevallen kunnen onze experts binnen een uur bij u aanwezig zijn om u te helpen. Indien u op een bepaald tijdstip af wilt spreken is dat uiteraard ook mogelijk.

werkbus

Gunstige tarieven

RRD kan uw kelder leegpompen vanaf €135. Door onze jarenlange ervaring en het gebruik van de beste pompen zijn wij in staat om snel uw kelder leeg te pompen en dat ziet u terug in de prijs!

Klantbeoordelingen

Kwaliteit
Service
Snelheid
Tarieven

Wordt u onze volgende tevreden klant?

RRD staat 365 dagen per jaar en 24 uur per dag voor u klaar.
Als u nu met ons gratis nummer belt krijgt u direct een medewerker aan de lijn!
Bel: 0624356980

Werkgebied