Kelder onder water

Staat uw kelder onder water?

Een overstroming komt nooit goed uit, maar RRD helpt u graag bij het leegpompen van uw kelder! Als u direct actie onderneemt beperkt u gevolgschade aan uw spullen!

kelder onder water

Waardoor wordt de lekkage veroorzaakt?

Vaak ontstaat een lekkage door een hevige regenbui, maar het kan ook voorkomen dat er een afvoerleiding is gesprongen. In beide gevallen kunnen wij u van dienst zijn, want we zijn ook gespecialiseerd in het repareren van leidingen.

Hoe kunt u dit oplossen?

U kunt de kelder droog maken door middel van waterpompen en het water wat overblijft droogdweilen. Een tijdrovende klus die alleen goed uit te voeren is met de juiste apparatuur. U doet er verstandig aan deze klus uit te besteden aan een professioneel bedrijf.

De beste droogpompen

RRD maakt gebruik van de modernste waterpompen. Hierdoor is uw kelder binnen de kortste keren weer droog. Onze experts geven u graag advies hoe u toekomstige overstromingen kunt voorkomen.

waterpomp

Redenen om voor RRD te kiezen

Prijsopgave vooraf en geen voorrijkosten!
Gediplomeerde servicemedewerkers die dag en nacht klaarstaan!
Binnen een uur geholpen worden!
Standaard 1 maand garantie!
No cure? No pay!

Binnen een uur ter plaatse

Wij streven er naar om binnen een uur (afhankelijk van verkeersdrukte) ter plaatse te zijn. Afspreken op een voor u gewenst tijdstip behoort ook tot de mogelijkheden.

Voordelige tarieven

Uw kelder kan leeggepompt worden vanaf €135. Door het gebruik van de beste machines en door onze expertise zijn wij in staat om de kelder droog te maken en dat ziet u terug in de prijs!

Klantrecensies

Kwaliteit
Service
Snelheid
Tarieven

Mogen wij u van dienst zijn?

Wij staan 365 dagen dag en nacht voor u klaar.
Indien u nu belt met ons gratis telefoonnummer kunt u direct een afspraak maken!
Bel: 0624356980

Werkgebied