Tarieven en garantie

RRD hanteert voordelige tarieven waar we trots op zijn. Zo tonen wij aan dat wij goedkoper zijn dan de concurrentie. Controleert u dit gerust.

Kelder leegpompen vanaf €135!!!

Bel nu en krijg direct een medewerker aan de lijn!

Wij komen dag en nacht!
Zeer snel ter plaatse!

Bel: 0624356980

Particulieren in Buitenveldert, Amstelveen, Oud-zuid, Zuideramstel ontvangen standaard €10 euro korting op het vaste tarief!!!

geldkraan


Betaling

De betaling dient contant of per pin te worden voldaan. U betaalt alleen als de kelder ook daadwerkelijk is leeggepompt: No cure, no pay!

pin

Let op!

Indien u onverwacht niet aanwezig kunt zijn op het overeengekomen tijdstip dan horen wij dat graag minimaal 3 uur van tevoren. Klanten die zonder bericht afwezig zijn op de afgesproken tijd wordt
€ 65,- in rekening gebracht.

 

GARANTIE VOORWAARDEN:

De garantie op een leeggepompte kelder is 1 maand. De garantie voorwaarden worden  met u telefonisch besproken. Deze voorwaarden gelden alleen voor particulieren en bedrijven die geen deel uitmaken van de horecasector. Als de kelder binnen een maand weer is volgelopen, zal deze kosteloos leeggepompt worden.

De garantie op reparaties en herstelwerkzaamheden is 6 maanden. Deze zullen binnen de garantietermijn kosteloos gerepareerd worden.

Bel nu en u krijgt direct een medewerker aan de lijn!

(24/7 beschikbaar en 365 dagen per jaar).
Bel: 0624356980