Water in kelder

Heeft u wateroverlast in de kelder?

Een lekkage komt altijd ongelegen. De experts van RRD helpen u graag bij het verhelpen van de wateroverlast. Het is van belang om niet te lang te wachten met het verhelpen van water in de kelder als u gevolgschade wilt voorkomen.

water in kelder

Hoe ontstaat de overstroming?

Een leidingbreuk kan de oorzaak zijn, maar het is ook zeker mogelijk dat door hevige regenval het water niet verwerkt kan worden door een verstopping. In het geval van een leidingbreuk kunnen we u ook direct van dienst zijn om de leiding te repareren/vervangen.

Hoe dient dit aangepakt te worden?

Allereerst is het van belang om spullen die makkelijk verplaatsbaar zijn in veiligheid te brengen. Vervolgens dient de kelder leeggepompt te worden en het resterende water dient opgedweild of opgezogen te worden. Deze klus vraagt om een professionele aanpak!

De modernste waterpompen

RRD beschikt over de nieuwste waterpompen met een hoge pompsnelheid, waardoor uw kelder in korte tijd leeggepompt kan worden. Na het leegpompen wordt het resterende water opgezogen met een waterzuiger.
water in kelder

Voordelen van RRD

Prijsopgave vooraf en geen voorrijkosten!
Gediplomeerde servicemedewerkers die dag en nacht klaarstaan!
Binnen een uur geholpen worden!
Standaard 1 maand garantie!
No cure? No pay!

Binnen één uur ter plaatse

Wij streven er naar om binnen een uur (hangt af van de verkeersdrukte) een expert ter plaatse te hebben. U kunt afspreken op ieder gewenst tijdstip.

werkbus

Lage tarieven

RRD toont aan dat het leegpompen van een kelder niet duur hoeft te zijn. Zo pompen wij uw kelder al leeg vanaf €135. Onze professionele aanpak stelt ons in staat om snel te werken en dat ziet u terug in de prijs!

Al jarenlang tevreden klanten

Kwaliteit
Service
Snelheid
Tarieven

RRD helpt u graag bij het droogpompen van uw kelder!

Wij zijn u graag van dienst bij het verhelpen van de lekkage. Ons vriendelijke personeel staat 365 dagen per jaar en 24 uur per dag voor u klaar!
Bel met ons gratis telefoonnummer en u kunt direct een afspraak maken!
Bel: 0624356980

Werkgebied